Merk logo

Bank en stoelen van FREISTIL Rolf-Benz kun je kopen bij Burchthuys Wonen in de regio Rotterdam, Alblasserwaard en de Hoeksche Waard

Freistil Rolf Benz is authentiek, trendy, degelijk en verrassend tegelijk. Ontdek de grote vrijheid in vormgeving met producten die leverbaar zijn in uiteenlopende bekledingen. Maak kennis met Freistil en kom proefzitten in onze showroom in de regio Rotterdam, Alblasserwaard en de Hoeksche Waard.

Image slide
Ontdek de Freistil collectie van Rolf Benz bij Burchthuys Wonen in Barendrecht

Bezoek de Freistil Studio van Burchthuys Wonen

Freistil houdt in dat er geen vaste regels worden gevolgd. Ontdek de grote vrijheid in vormgeving met producten die leverbaar zijn in uiteenlopende bekledingen. Bovendien nemen wij Freigeister aan de hand op zoek naar het geluk en inspireren ze met deze site.
Een blik in onze digitale wereld is de moeite waard maar een bezoek aan onze Freistil Studio zegt meer dan 1000 beelden.


Maak een afspraak

Freistil 183

Voor het eerst is er een bank als modulaire constructie: freistil 183 is drie, vier, vijf, zes en meer banken in één. De losse stofferingszittingen kunt u namelijk draaien en keren zoals u dat wilt. Zo ontstaan passende zitopstellingen voor veel verschillende gelegenheden - of u vrienden uit het voetbalelftal verwacht of een behaaglijke chambre séparée voor uw tweetjes wilt creëren. De bank freistil 183 presenteert zich als een echte transformatieartiest en laat bijna alles met zich doen. Wanneer gaat u met deze bank aan de slag?

Prijsvoorbeeld

Freistil 183: bankhoek 270 x 186 cm

vanaf € 3.011,-


Kom naar onze showroom en laat u informeren.
Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer.

Freistil 141

Vrijheid: een groot woord voor een bankprogramma en een vanzelfsprekendheid voor mensen die Pippi Langkous als heldin vereren. Wat Pippi met haar wereld doet, kunt u nu met de fauteuil freistil 141 doen - vormgeven zoals het u bevalt. En we lichten meteen een tipje van de sluier op: dat is een stuk gemakkelijker dan bijvoorbeeld een paard op de veranda parkeren.

7 stappen naar uw lievelingsbank

Rolf Benz Freistil 141

Prijsvoorbeeld

Freistil 141: bank 174 cm, zijdeel smal

vanaf € 1.484,-

Freistil 167

Luxe is overdadige overvloed. Net als bij een pauw die zijn veren spreidt. Of een leeuw die zijn manen uitschudt. Omdat Freistil 167 speciaal voor leren bekledingen is ontwikkeld, oogt hij als mannetjes uit de dierenwereld en imponeert hij door een speciale praal: bijvoorbeeld door de uitvoerige naden, die zijn uitstraling bijzonder aantrekkelijk maken. Luxe is volgens de definitie echter ook "overbodige bestedingen". Overbodig? Protest! Een dergelijk bevredigend gevoel, zoals FreistIl 167 dat zijn eigenaren biedt, is absoluut noodzakelijk.

Prijsvoorbeeld

Freistil 167: bank 186 cm

vanaf € 2.148,-


Kom naar onze showroom en laat u informeren.
Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer.

Freistil 187

Freistil 187 is zo breed, zacht en comfortabel, dat de naam loungemeubel echt zinvol is: Oorspronkelijk betekent „Lounge“ een wachtruimte voor reizigers om de wachttijd tot de volgende etappe van de reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Het goede aan Freistil 187: men wil niet eens meer verder reizen, maar gewoon blijven.

Prijsvoorbeeld

Freistil 187: bank 220 cm

vanaf € 1.932,-

Freistil 162

Scandinavië in de jaren '50 van de vorige eeuw: designers creëren klassiekers - ook al hadden ze het zelf mogelijk niet eens in de gaten. Voor Freistil 162 hebben wij het minimalisme en de lichtheid van deze periode opgepakt. Als losse bank of hoekbank lijkt Freistil 162 gemaakt voor de jaren '50 van de 21e eeuw.

Prijsvoorbeeld

Freistil 162: bankhoek 289 x 212 cm

vanaf € 3.112,-

Freistil 186

Niet alleen het stadsleven, maar ook het plattelandsleven kan vermoeiend zijn: de haan gaat met de kippen op stok en om honing van de bijen te krijgen, moet je zelf ook een bezige bij zijn. Laat u na zulke dagen lekker achterover vallen – midden in de gemoedelijkheid. De Freistil 186 is een heerlijke bank waarop u tot rust en op adem kunt komen, waarop u achterover kunt leunen en weer energie kunt opdoen en waarop nieuwe gedachten ontstaan en ideeën werkelijkheid worden.

Prijsvoorbeeld

Freistil 186: bank 203 cm

vanaf € 1.288,-

Freistil 173

In zijn eentje trekt hij alle aandacht naar zich toe - maar ook in de groep voelt hij zich op zijn gemak: de fauteuil freistil 173 oogt als een gummibeertje, die zojuist vrolijk uit een reusachtige snoepzak is gevallen en pardoes bij u thuis is beland. Zoek er eentje uit of misschien meteen maar een handjevol. De tamme beertjes om op te zitten, zijn er in stoffen of lederen bekledingen in vele verschillende kleuren.

Prijsvoorbeeld

Freistil 173: fauteuil

vanaf € 536,-

De grote merken van Burchthuys Wonen

Bij Burchthuys Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

bert plantagie
Karat
De Toekomst
Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Parade
Kendix
Forbo
Rolf Benz Freistil