[[seo_tracking_code]]

Sevilla fauteuil in [[plaatsnaam]]

Fauteuil Sevilla is veelzijdig door de opties die mogelijk zijn. De vormgeving is origineel. Sevilla is verkrijgbaar in vele leersoorten en stoffen.

vanaf € 1.509,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de fauteuils Sevilla zorgen voor jarenlang zitplezier. De romp wordt gemaakt van beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal.

Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, voor optimale stevigheid in de constructie. Daarbij zijn een goede vering en vulling van de zitkussens heel belangrijk voor het beste zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen onderveren afgedekt met katoen tricot.

Uniek is overigens het gebruik van Pantera- en koudschuim producten. Hierdoor wordt de kwaliteit, duurzaamheid en het optimale zitcomfort jarenlang gegarandeerd.

Qua bekleding van de zitmeubelen Sevilla kun je kiezen uit een ruime collectie lederkwaliteiten en uit vele meubelstoffen. Zij zijn er stoffen uit de collectie van Weverij de Ploeg verkrijgbaar.

Bij maatwerk kun je onder meerkiezen uit: een aanpasbare zithoogte, een verstelbare zitdiepte, een aanpasbaar zitcomfort van zacht tot stevig en verschillende rughoogtes.

Meer informatie
Kenmerken

De volgende opstellingen zijn leverbaar: bijzetfauteuil, fauteuil, 2-zits , 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zits.
Afmetingen fauteuil:
Hoogte: 87 cm (hoge rug), 78,5 cm (lage rug)
Diepte: 77 cm
Breedte: 78 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 49-55 cm (52 cm standaard)
Zitbreedte: 52 cm
De maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.

EAN 9900000285647
Merk New Sity