Lausanne 2 zits bank in Barendrecht

De Lausanne kenmerkt zich door zijn slanke vormgeving en afgeronde details. De bank is voorzien van een stevige en actieve zit. De verfijning van dit model zit hem met name in de armleuning welke op een subtiele wijze breder uitloopt. De Lausanne is een tijdloze en toegankelijke design bank. Dit model is verkrijgbaar in vele leersoorten en stoffen.
vanaf € 1.709,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de Lausanne zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier. Zo wordt de romp vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, waardoor de beste constructie kan worden gegarandeerd.
Een goede vering en vulling van de zitkussens is tevens van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen nosag onderveren en elastische banden. Uniek is overigens het gebruik van Pantera- en koudschuim producten. Hierdoor wordt de kwaliteit, duurzaamheid en het optimale zitcomfort jarenlang gegarandeerd.
Wat de bekleding van de Lausanne betreft heeft u de keuze uit een ruime collectie lederkwaliteiten en vele meubelstoffen uit de collectie van Weverij de Ploeg.
Deze compleet in Nederland gefabriceerde bank biedt vele maatwerkopties. Bij maatwerk kunt u onder andere kiezen uit: een aanpasbare zithoogte, een verstelbare zitdiepte, een aanpasbaar zitcomfort van zacht tot stevig en verschillende rughoogtes.
Meer informatie
Kenmerken De volgende opstellingen zijn ook leverbaar: fauteuil, 2,5-zits en 3-zits.
Afmetingen (zoals afgebeeld):
Hoogte (hoge rug): 88 cm
Diepte: 79 cm
Breedte: 142 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 49-55 cm
De maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.
EAN 9900000032449
Merk New Sity