[[seo_tracking_code]]

Bern fauteuil in [[plaatsnaam]]

De Bern fauteuil heeft een actief comfort met organisch golvende lijnen. Iemand met oog voor details ziet dat deze fauteuil kwalitatief en hoogwaardig is. Deze compleet in Nederland gefabriceerde fauteuil biedt vele maatwerkopties, dit maakt de fauteuil verrassend veelzijdig. De Bern is verkrijgbaar in vele leersoorten en stoffen.
vanaf € 1.569,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de Bern zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier. Zo wordt de romp vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, waardoor de beste constructie kan worden gegarandeerd. Een goede vering en vulling van de zitkussens zijn van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen nosag onderveren en elastische banden. Uniek is overigens het gebruik van Pantera- en koudschuim producten. Hierdoor wordt de kwaliteit, duurzaamheid en het optimale zitcomfort jarenlang gegarandeerd. Wat de bekleding van de Bern betreft heeft u de keuze uit een ruime collectie lederkwaliteiten en vele meubelstoffen uit de collectie van weverij de Ploeg.
Bij maatwerk kunt u onder andere kiezen uit: een aanpasbare zithoogte, een verstelbare zitdiepte, een aanpasbaar zitcomfort van zacht tot stevig en verschillende rug hoogtes.
Meer informatie
Kenmerken De volgende opstellingen zijn ook leverbaar:
eetkamerstoel, 2-zits, 2,5-zits en 3-zits.
Afmetingen:
Hoogte (hoge rug): 109 cm
Diepte: 80 cm
Breedte: 76 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 48-55 cm
De maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.
EAN 9900000032364
Merk New Sity